MediScreen

MediScreen is een IT-consultancy gelegen aan Kauwenhoven 78 in Lunteren.

Meer informatie over MediScreen in Lunteren

MediScreen is een compleet pakket dat ideaal is voor medische praktijken die zelf hun eigen content willen bepalen. In tegenstelling tot andere pakketten waarbij wijzigingen aangevraagd moeten worden bij de leverancier, kunnen gebruikers van MediScreen regelmatig hun content verrijken zonder hinder te ondervinden. Daarnaast kunnen gebruikers tegen een kleine vergoeding maandelijks 5 nieuwe Thuisarts video's uitzenden via hun speellijst, dankzij een samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Met MediSound kunnen gebruikers rechtenvrije muziek uitzenden, waardoor ze besparen op Buma/Sena rechten. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in de wachtkamer, maar verhoogt ook de privacy aan de balie. De software van MediScreen wordt aangeboden via een interface, waarmee gebruikers hun eigen programma's kunnen beheren en dagelijks kunnen synchroniseren. Voor de hardware heeft men een beeldscherm met een mediaspeler nodig, waarbij professionele beeldschermen worden aanbevolen vanwege de scherpte en duurzaamheid.

Wil je weten wat MediScreen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediScreen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediScreen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediScreen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar MediScreen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediScreen

Bezoekers bekeken ook