Middelpunt van Nederland

Middelpunt van Nederland is een Historisch herkenningspunt gelegen aan in Lunteren.

Meer informatie over Middelpunt van Nederland in Lunteren

Op de Veluwe ligt het geografische hart van Nederland, rondom de Lunterse Goudsberg. Dit gebied heeft bijzondere natuurlijke, cultuurhistorische en geologische kenmerken. Je kunt er wandelen of fietsen en op zoek gaan naar de 'schatten' en de informatieborden die in de buurt staan. Het is een visuele reis door de tijd, rondom het Middelpunt van Nederland. Daarnaast zijn er ook nieuwsberichten zoals de verhoging van de bijdrage van de gemeente Ede aan de Stichting Platform Goudsberg, nieuwe plattegronden van dorpen en een wandeling van Ede naar Lunteren. Het initiatief van de Goudsberg is een samenwerking tussen verschillende organisaties, waaronder het Luntersche Buurtbosch, Geldersch Landschap&Kasteelen en de gemeente Ede.

Wil je weten wat Middelpunt van Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Middelpunt van Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Middelpunt van Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Middelpunt van Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Middelpunt van Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Middelpunt van Nederland

Bezoekers bekeken ook