Mondzorgcentrum Lunteren

Mondzorgcentrum Lunteren is een Tandartspraktijk gelegen aan Kastanjelaan 3a in Lunteren.

Meer informatie over Mondzorgcentrum Lunteren in Lunteren

Mondzorgcentrum Lunteren is een moderne tandartspraktijk die complete tandheelkundige zorg biedt voor het hele gezin. Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten en balie medewerkers. Ze bieden onder andere behandelingen zoals snurkbeugels en kronen die binnen één behandeling geplaatst kunnen worden. Er is geen wachtlijst voor een tandheelkundige behandeling. Als u een afspraak wilt maken, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier of telefonisch contact opnemen. Het adres van de praktijk is Kastanjelaan 3A6741 DS Lunteren. De openingstijden verschillen per medewerker, waaronder tandartsen Erwin Roorda, Anneke Houtman en Swisa Zia, en mondhygiëniste Mursal Naim.

Wil je weten wat Mondzorgcentrum Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondzorgcentrum Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondzorgcentrum Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondzorgcentrum Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Mondzorgcentrum Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondzorgcentrum Lunteren

Bezoekers bekeken ook