MTB-Centrum-Veluwe

MTB-Centrum-Veluwe is een Fietsenwinkel gelegen aan Kattenbroekerweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over MTB-Centrum-Veluwe in Lunteren

Het MTB-centrum Veluwe in Lunteren is de perfecte plek om je mountainbike avontuur op de Veluwe te beginnen. Ze verhuren, verkopen en repareren mountainbikes en bevinden zich vlakbij Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het centrum kun je direct naar de nieuwste routes van de Gemeente Ede fietsen. Deze routes bestaan uit een netwerk van 4 routes met klimmetjes, snelle afdalingen en scherpe bochten. Er is ook een speciale kinderroute beschikbaar. Na afloop van je avontuur kun je onder de veranda bijkomen en omkleden. Daarnaast biedt het centrum ook overnachtingsmogelijkheden in luxe Mongoolse Yurts. Kom gerust langs of bel voor meer informatie.

Wil je weten wat MTB-Centrum-Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTB-Centrum-Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTB-Centrum-Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTB-Centrum-Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar MTB-Centrum-Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTB-Centrum-Veluwe

Bezoekers bekeken ook