otterlo actief

otterlo actief is een Kampeerterrein gelegen aan Kattenbroekerweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over otterlo actief in Lunteren

Onze kleine camping, gelegen tussen Lunteren en het Wekeromse Zand, is een oase van rust op de Veluwe. U kunt kiezen waar u slaapt, in uw eigen tent of caravan, maar ook in een Mongoolse Yurt, een Safari-lodgetent of een brandweerauto-camper uit de jaren tachtig. Daarnaast hebben we 4 kampeerplekken. Het is ook mogelijk om het hele terrein te huren, inclusief alle accommodaties en kampeerplekken, met in totaal 35 slaapplaatsen, 5 douches, 5 wc's, een grote tipi en een hottub. Let op: het is geen feestlocatie en muziek is niet toegestaan na 23.00 uur. Bij Otterlo Actief kunt u mountainbikes, e-bikes en gewone fietsen huren, en er is een wandelroute in de buurt. Als u geen zin heeft om te koken, hebben we een fantastische cateraar beschikbaar. Ook kunt u bij ons nog gewoon een kampvuurtje maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Otterlo Actief.

Wil je weten wat otterlo actief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van otterlo actief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij otterlo actief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je otterlo actief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar otterlo actief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. otterlo actief

Bezoekers bekeken ook