Oude Kerk

Oude Kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 34 in Lunteren.

Meer informatie over Oude Kerk in Lunteren

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Lunteren. Als gemeente leven we van de hoop die er is in Christus Jezus. Ons geloof in Hem geeft ons vergeving en eeuwig leven. We nodigen iedereen uit om kennis te maken met de Heere en onze gemeente. We hebben regelmatig kerkdiensten, waarbij onder andere Ds. M. Goudriaan uit Ede en Ds. B. Jongeneel spreken. Ook bieden we catechese aan voor jongeren van 12 tot 14 jaar. Het pastoraat en diaconaat zijn belangrijke taken binnen onze gemeente. We zorgen voor elkaar in situaties zoals geboorte, huwelijk, ziekte en overlijden. Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze website.

Wil je weten wat Oude Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Oude Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Kerk

Bezoekers bekeken ook