Parkhotel Hugo de Vries

Parkhotel Hugo de Vries is een Hotel gelegen aan Dorpsstraat 13 in Lunteren.

Meer informatie over Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

Hotel Hugo de Vries in Lunteren is een prachtige locatie op de Veluwe waar je kunt overnachten, vergaderen of trouwen. Het team staat bekend om hun kwaliteit en gastvrijheid en zorgt voor een bijzonder verblijf waarbij alles tot in de details klopt. Voor een geslaagd huwelijksfeest ben je bij hen aan het juiste adres, aangezien het hotel een officiële trouwlocatie is binnen de Gemeente Ede. Daarnaast is er geen a la carte menu, maar kun je wel dagelijks een afwisselende daghap bestellen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie. Volg het hotel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en lees de beoordelingen van andere gasten op Zoover of Tripadvisor.

Wil je weten wat Parkhotel Hugo de Vries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkhotel Hugo de Vries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkhotel Hugo de Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkhotel Hugo de Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Parkhotel Hugo de Vries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkhotel Hugo de Vries

Bezoekers bekeken ook