Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren

Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 78 in Lunteren.

Meer informatie over Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren in Lunteren

Door een tekort aan personeel kan Pizzeria Italiaans Restaurant Bella Italia in Lunteren niet garanderen dat bestellingen in het weekend worden bezorgd. Om dit probleem op te lossen bieden ze hun gasten 10% korting aan als ze ervoor kiezen om hun bestelling zelf op te halen. Op deze manier is de bestelling ook veel sneller klaar. De pizzeria bedankt haar gasten voor hun begrip.

Wil je weten wat Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren

Bezoekers bekeken ook