Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Barneveldseweg 19 te Lunteren

DeLunterengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Barneveldseweg 19 te Lunteren.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een vergunning op grond van de Wet natuurbescherming voor het wijzigen van een veehouderij positief geweigerd, omdat er voor deze wijziging geen vergunningplicht bestaat.Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2019-000907.BeroepBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn beroep instellen tegen het besluit. Vermeld hierbij het zaaknummer 2019-000907. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deLunterengids.nl op 07-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lunteren, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLunterengids.nl
Redactie deLunterengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lunteren
  2. prb-2024-1363

Gerelateerde berichten