Restaurant De Goudsberg

Restaurant De Goudsberg is een Restaurant gelegen aan Hessenweg 85 in Lunteren.

Meer informatie over Restaurant De Goudsberg in Lunteren

Restaurant "De Goudsberg" bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het buurtbos op de Veluwe. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen en de omgeving. Op korte loopafstand kunt u het middelpunt van Nederland en de celtic fields met een ijzertijd boerderij bezoeken. Het restaurant is geopend van 1 mei tot 1 oktober, waarbij het op maandag en dinsdag gesloten is. Van woensdag tot en met zondag kunt u er terecht van 11.00 uur tot 20.30 uur. Van 1 oktober tot 1 mei is het restaurant op maandag tot en met donderdag gesloten, maar op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur. Andere openingstijden zijn mogelijk op aanvraag. Het restaurant is gelegen aan de Hessenweg 85 in Lunteren en is te bereiken via het telefoonnummer 0318-481018.

Wil je weten wat Restaurant De Goudsberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Goudsberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Goudsberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Goudsberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Restaurant De Goudsberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Goudsberg

Bezoekers bekeken ook