Restaurant Lara

Restaurant Lara is een Turks restaurant gelegen aan Nieuwe Erf 5 in Lunteren.

Meer informatie over Restaurant Lara in Lunteren

Restaurant Lara is een gezellig Turks restaurant in Lunteren dat geliefd is bij iedereen die van Turkse gerechten houdt. Het restaurant is prachtig vormgegeven en biedt een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke of familiebijeenkomsten. Op de menukaart vind je meer dan 40 verschillende Turkse gerechten, waaronder keuzes als mixed grill en diverse hoofdgerechten met aardappelschijfjes, friet of rijst en salade. Daarnaast biedt het restaurant ook 6 verschillende pasta's, meer dan 30 soorten pizza's (waaronder calzones), 10 soorten belegde broodjes en diverse lunchopties. Wat betreft dranken is er keuze uit verschillende smaken koffie en thee, frisdranken en een selectie van bieren, wijnen en sterke dranken. Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 22:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 23:00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen via 0318 - 41 21 00 of info@restaurantlara.nl.

Wil je weten wat Restaurant Lara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Restaurant Lara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lara

Bezoekers bekeken ook