Rita's @ThePark

Rita's @ThePark is een Restaurant gelegen aan Immenweg 15 in Lunteren.

Meer informatie over Rita's @ThePark in Lunteren

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark in Lunteren, gelegen op de Veluwe. Het park staat bekend als een van de mooiste vakantieparken in Nederland. Het park heeft een indrukwekkende oprijlaan en biedt verschillende faciliteiten en een natuurrijke omgeving. Het is omringd door fiets- en wandelroutes die leiden naar de mooiste plekken op de Veluwe. Het park ligt centraal in Nederland, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor diverse uitjes. Gasten geven het park gemiddeld een 8,3. Er zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar op het park, zoals de Silva voor 4 personen, de Recreatievilla voor 8 personen en de Module voor 5 personen. Er is ook een mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen. Daarnaast kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief om inspiratie te ontvangen over mooie omgevingen, weekendjes weg en de beste prijzen.

Wil je weten wat Rita's @ThePark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rita's @ThePark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rita's @ThePark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rita's @ThePark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Rita's @ThePark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rita’s @ThePark

Bezoekers bekeken ook