Sakara pizzeria & grillroom

Sakara pizzeria & grillroom is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 40-42 in Lunteren.

Meer informatie over Sakara pizzeria & grillroom in Lunteren

Welkom op de site van Sakara! Op dinsdag zijn alle pizza's verkrijgbaar voor €8 bij afhalen. Klanten geven ons 4 sterren na 250 beoordelingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Download de app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct. Op het menu staan onder andere kapsalon, pizza margerita en pizza salami. Daarnaast zijn er verschillende sauzen, frisdranken, snacks, spareribs, mixed grills, diverse schotels, pasta's, steaks, lasagne en salades verkrijgbaar. Het adres en de bezorgtijden zijn te vinden op de website. Blijf in contact via de online besteloptie op Sitedish.

Wil je weten wat Sakara pizzeria & grillroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sakara pizzeria & grillroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sakara pizzeria & grillroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sakara pizzeria & grillroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Sakara pizzeria & grillroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sakara pizzeria & grillroom

Bezoekers bekeken ook