Salon Fleur/Natuurlijkfleur

Salon Fleur/Natuurlijkfleur is een Beoefenaar van holistische geneeskunde gelegen aan Bisschopweg 76 in Lunteren.

Meer informatie over Salon Fleur/Natuurlijkfleur in Lunteren

Salon Fleur is een schoonheidssalon in Lunteren waar je verschillende behandelingen kunt ondergaan voor huidverbetering. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in hypnotherapie, raymedy therapie en borstweefseltherapie. Deze behandelingen kunnen helpen bij rimpels, littekens, stress en andere klachten. De schoonheidssalon biedt ook massages, pedicures en huidverbeterende behandelingen aan. Wat de salon uniek maakt, is dat ze behandelingen aanbieden die kunnen helpen bij het verminderen van stress en andere klachten. De behandelingen zijn gebaseerd op principes uit de natuurgeneeskunde, hypnose en wetenschappelijk onderzoek. De eigenaresse heeft een opleiding gevolgd op het gebied van hypnose en kan je adviseren over de beste behandeling voor jouw klachten. Raymedy therapie kan bijvoorbeeld helpen bij stress, blessures en littekens door de energiebanen in het lichaam in balans te brengen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Salon Fleur.

Wil je weten wat Salon Fleur/Natuurlijkfleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Fleur/Natuurlijkfleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Fleur/Natuurlijkfleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Fleur/Natuurlijkfleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Salon Fleur/Natuurlijkfleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Fleur/Natuurlijkfleur

Bezoekers bekeken ook