Slachterij & Vleesverwerking Visser

Slachterij & Vleesverwerking Visser is een Winkel gelegen aan Vaarkampseweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over Slachterij & Vleesverwerking Visser in Lunteren

Sinds 2012 biedt Slachterij & Landwinkel Visser B.V. verse producten rechtstreeks uit hun slachterij aan. Met 35 jaar ervaring zorgen ze voor lokaal vlees van hoge kwaliteit. Ze hebben diverse barbecue pakketten samengesteld en bieden ook grote pannen en barbecues met toebehoren aan. Daarnaast zijn er nu ook lekkernijen voor bij de borrel of op een feestje verkrijgbaar. Klanten kunnen ook hun eigen runderen en varkens naar de slachterij brengen om diervriendelijk te laten slachten en naar wens af te laten snijden en verdelen. Het eindproduct kan ook voor de klanten worden ingevroren. Het bedrijf is in 1984 opgericht door de familie Visser en voldoet aan alle huidige EG-eisen. Ze hebben meer dan 35 jaar kennis en ervaring en werken volgens de nieuwste normeringen. Ondanks dat het een slachterij is, gaan ze met respect met de dieren om. Daarnaast bieden ze ook lekkere verse gourmetschotels aan, die op maat gemaakt kunnen worden. Het adres, telefoonnummer en openingstijden zijn beschikbaar voor contact.

Wil je weten wat Slachterij & Vleesverwerking Visser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slachterij & Vleesverwerking Visser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slachterij & Vleesverwerking Visser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slachterij & Vleesverwerking Visser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Slachterij & Vleesverwerking Visser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slachterij & Vleesverwerking Visser

Bezoekers bekeken ook