Slagerij Van Rooijen

Slagerij Van Rooijen is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 122 in Lunteren.

Meer informatie over Slagerij Van Rooijen in Lunteren

Er zijn geen producten in de winkelmand. Deze specialist op het gebied van ambachtelijk vlees wil graag het ambacht, kwaliteit en vakmanschap aan u laten zien op hun website. Met slechts een paar klikken kunt u bestellen. Bij afname van barbecuevlees is de barbecue gratis in bruikleen. Er is een ruime keuze aan topkwaliteit vlees, zoals de meest gekozen vleessoorten en heerlijk mals vlees. Er zijn barbecue pakketten samengesteld, maar u kunt ook uw eigen barbecue samenstellen. Daarnaast zijn er heerlijke stukken vlees die snel klaar zijn, complete maaltijden en diverse worstsoorten verkrijgbaar. Keurslager Van Rooijen kiest voor kwaliteit en vlees uit de regio, zoals rundvlees van BEEF BEST en varkensvlees van PORK BEST. Het vlees is traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. U kunt de herkomst van het vlees bekijken en uw favoriete stukje vlees vinden.

Wil je weten wat Slagerij Van Rooijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Van Rooijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Van Rooijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Van Rooijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Slagerij Van Rooijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Van Rooijen

Bezoekers bekeken ook