Snitselaar Bouw

Snitselaar Bouw is een Aannemer gelegen aan Postweg 187 in Lunteren.

Meer informatie over Snitselaar Bouw in Lunteren

Snitselaar Bouw is een allround bouwbedrijf in Lunteren dat gespecialiseerd is in stallenbouw en vrije sector woningen. Ze hebben ook ervaring op het gebied van renovatie, restauratie, verbouwingen en herbestemmingen. Het bedrijf is persoonlijk betrokken bij de klant en hun bouwplannen, zowel voor, tijdens als na de bouw. Ze hebben ervaren vakmensen die klaar staan om woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen te realiseren. Snitselaar Bouw bestaat al 100 jaar als familiebedrijf en heeft veel kennis en ervaring, inclusief ambachtelijke bouwtechnieken. Ze zijn aangesloten bij Bouwgarant en dragen hun kennis over aan de nieuwe generatie vakmensen. Hun specialismen zijn kwaliteit, persoonlijkheid, teamwork en maatwerk. Enkele voorbeelden van projecten die ze hebben uitgevoerd zijn een vrijstaande woning in Hilversum, een werkloods in Overberg, een villa in Nunspeet, een vrijstaande woning in Woudenberg, een vrijstaande woning in Breukelen en een hooischuur in Leusden.

Wil je weten wat Snitselaar Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snitselaar Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snitselaar Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snitselaar Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Snitselaar Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snitselaar Bouw

Bezoekers bekeken ook