Sociaal Restaurant "Aan Tafel"

Sociaal Restaurant "Aan Tafel" is een Familierestaurant gelegen aan Dorpsstraat 169 in Lunteren.

Meer informatie over Sociaal Restaurant "Aan Tafel" in Lunteren

Restaurant Aan Tafel is een restaurant waar ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Het restaurant heeft ongeveer 35 zitplaatsen en biedt ook drie hostel kamers aan voor 2 personen. Het bijzondere aan dit restaurant is dat er internationale vrijwilligers werken, waaronder kansarme jongeren, die helpen met koken en serveren. Daarnaast begeleiden ze Nederlandse jongeren uit het speciaal onderwijs die graag ervaring willen opdoen in de horeca. Een derde van de zitplaatsen is bedoeld voor mensen die graag gezellig aanschuiven bij bekende of onbekende anderen. Het doel is om het uit eten gaan betaalbaar te houden voor iedereen. Chris en Jeanine van Maanen, die al 25 jaar in Lunteren wonen, zijn de eigenaren van het restaurant. Ze hebben een gezinshuis en een stichting voor internationaal jongerenwerk. Het is voor hen een passie om dit restaurant te runnen en mensen te ontmoeten. Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met Restaurant Aan Tafel.

Wil je weten wat Sociaal Restaurant "Aan Tafel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sociaal Restaurant "Aan Tafel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sociaal Restaurant "Aan Tafel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sociaal Restaurant "Aan Tafel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Sociaal Restaurant "Aan Tafel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sociaal Restaurant “Aan Tafel”

Bezoekers bekeken ook