SpaVeluwe

SpaVeluwe is een Sauna gelegen aan Boslaan 17 in Lunteren.

Meer informatie over SpaVeluwe in Lunteren

Bij SpaVeluwe kun je genieten van een perfecte dag vol ontspanning en lekker eten. De baden zijn heerlijk warm, de sauna's zijn opgestookt en de stoombaden zijn goed voor je luchtwegen. Daarnaast zorgt de keukenbrigade voor heerlijke gerechten om je dag compleet te maken. Je kunt ontspannen bij de open haard en genieten van de lekkerste wijnen, pilsjes en andere drankjes. Reserveren is verplicht, omdat SpaVeluwe maximaal 100 gasten toelaat. Er is een arrangement genaamd "SpaVeluwe Compleet" waarbij je de prijs van een dagentree betaalt en toegang krijgt tot de spa inclusief lunch of diner. Daarnaast zijn er ook andere arrangementen en behandelingen beschikbaar. Het restaurant van SpaVeluwe staat bekend om de verse kwaliteit en uitgebreide menukaart met keuze uit verschillende gerechten. Kortom, SpaVeluwe is dé plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten op de Veluwe.

Wil je weten wat SpaVeluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SpaVeluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SpaVeluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SpaVeluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar SpaVeluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SpaVeluwe

Bezoekers bekeken ook