Techniek op maat

Techniek op maat is een gelegen aan Postweg 52 in Lunteren.

Meer informatie over Techniek op maat in Lunteren

Dave van den Berg biedt technische diensten aan op zijn website Techniek op Maat. Als opdrachtgever kunt u verwachten dat hij advies geeft dat technisch past bij uw wensen en dat hij de werkzaamheden uitvoert zoals afgesproken. Dave is verzekerd voor onverwachte calamiteiten, omdat hij vindt dat uw huis belangrijk is. Hij kan installaties aanleggen, onderhouden en storingen oplossen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de regelgeving van de overheid. De kosten voor zijn diensten zijn € 55 exclusief btw, exclusief materialen en € 35 voorrijkosten. Het eerste uur wordt altijd volledig gerekend. Dave vindt het belangrijk dat u tevreden bent voordat de klus als af wordt beschouwd en de factuur is voldaan. Bij een openstaande factuur wordt er geen nieuw werk uitgevoerd. Facturen moeten binnen 14 dagen worden betaald. Dave is gediplomeerd in verschillende disciplines, die te vinden zijn onder de tab 'Diploma's' op zijn website. Voor vragen kunt u contact met hem opnemen via telefoon of e-mail. Hij is gevestigd in Lunteren.

Wil je weten wat Techniek op maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Techniek op maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Techniek op maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Techniek op maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Techniek op maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Techniek op maat

Bezoekers bekeken ook