Tijdlijntrap

Tijdlijntrap is een Wandelroutes gelegen aan in Lunteren.

Meer informatie over Tijdlijntrap in Lunteren

In de laatste fase van het project Goudsberg Middelpunt van Nederland wordt er een loopverbinding gemaakt tussen het diepste punt van de grote Zandgroeve en het Middelpunt van Nederland. Deze loopverbinding is onderdeel van een wandelroute die belangrijke bezienswaardigheden in het gebied met elkaar verbindt. Langs deze loopverbinding staat een monumentale "Tijdlijntrap" van Corten staal. Deze trap overbrugt een hoogteverschil van 15 meter en heeft een lengte van bijna 100 meter. Langs de trap staan verschillende figuren die elk een bepaalde periode in de geschiedenis vertegenwoordigen. De trap vormt een 'eye-catcher' en oriëntatiepunt in de zandafgraving. De realisatie van het object is in volle gang en naar verwachting zal het werk in mei 2017 gereed zijn.

Wil je weten wat Tijdlijntrap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tijdlijntrap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tijdlijntrap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tijdlijntrap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Tijdlijntrap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tijdlijntrap

Bezoekers bekeken ook