Ton's Blokhut

Ton's Blokhut is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 205 in Lunteren.

Meer informatie over Ton's Blokhut in Lunteren

Bij Ton's Blokhut, een cafetaria en eethuis in Lunteren, kunnen 30 gasten genieten van culinaire gerechten. Op de menukaart is er een ruime keuze aan verschillende menu's, van schnitzel en kipsaté tot vegetarische gerechten en kindermenu's met speeltjes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor zakelijke lunches en bieden ze draadloos internet en de beste koffie aan. Het bestellen van eten kan via een bestelzuil of bij de kassa, waarna je een nummer krijgt en je eten kunt afhalen zodra het klaar is. De warme en koude dranken worden naar je gebracht. Op de website van Ton's Blokhut is bijna alle informatie te vinden en je kunt ook online bestellen via de cafetaria website. Kom snel langs bij Ton's Blokhut en geniet van de gezelligheid en topkwaliteit!

Wil je weten wat Ton's Blokhut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ton's Blokhut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ton's Blokhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ton's Blokhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Ton's Blokhut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ton’s Blokhut

Bezoekers bekeken ook