Turnclub PiT Lunteren

Turnclub PiT Lunteren is een Turncentrum gelegen aan Wormshoefweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over Turnclub PiT Lunteren in Lunteren

Turnclub PiT is een professionele en pittige turnclub die bekend staat om zijn passie voor de sport. Ze streven naar een veilig sportklimaat en bieden trainingen aan via het sportfonds. Ze geloven in het motto "Droom groot, werk hard en geef nooit op!" en moedigen iedereen aan om mee te doen. Ze hebben zelfs een video waarin ze hun presentatie laten zien. Dus als je geïnteresseerd bent in turnen en graag deel wilt uitmaken van een enthousiaste en professionele club, dan is Turnclub PiT de plek voor jou!

Wil je weten wat Turnclub PiT Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turnclub PiT Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turnclub PiT Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turnclub PiT Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Turnclub PiT Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turnclub PiT Lunteren

Bezoekers bekeken ook