Van Dijk Kappers

Van Dijk Kappers is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 33 in Lunteren.

Meer informatie over Van Dijk Kappers in Lunteren

Bij Van Dijk Kappers draait alles om het vinden van een kapsel waar jij blij mee bent. Ze zoeken samen met jou naar een kapsel dat perfect bij je past, met een mix van creativiteit en afstemming. Ze zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Voor al je behandelingen werken ze op afspraak en op donderdag- en vrijdagavond kun je zelfs tot 20.00 uur terecht. Bij het online maken van een afspraak ontvang je direct een bevestigingsmail, maar als je deze niet gelijk krijgt, kun je contact met hen opnemen voor hulp. Gerben en Aniet heten je van harte welkom in hun salon. Daarnaast bieden ze ook producten aan, zoals NYCE, een concept dat alles in zich heeft om vanuit vakmanschap te creëren en te inspireren. NYCE is ontwikkeld door kappers voor kappers en bestaat uit unieke, verfijnde producten van superieure kwaliteit. Ze hebben ook een kleurengamma dat synoniem staat voor creativiteit en oneindig creëren van prachtige kleuren. Je kunt contact opnemen met Van Dijk Kappers via telefoon of e-mail, en ze zijn gevestigd in Lunteren.

Wil je weten wat Van Dijk Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dijk Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dijk Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dijk Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Van Dijk Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dijk Kappers

Bezoekers bekeken ook