Van Doorn Dak Zink

Van Doorn Dak Zink is een Loodgieter gelegen aan Postweg 39 in Lunteren.

Meer informatie over Van Doorn Dak Zink in Lunteren

Van Doorn Dak Zink is een specialist in dak- en zinkwerk, zowel voor particulieren als ondernemers. Ze zijn opgericht in 2018 en hebben veel ervaring, waardoor ze passend advies kunnen geven op basis van uw wensen. Ze bieden een breed scala aan zinkwerk, zoals dakgoten, dakkapellen, felssystemen en regenpijpen, in verschillende kleuren. Daarnaast gebruiken ze ook koper, vooral bij rieten daken, lood om vochtschade te voorkomen, en aluminium voor een moderne uitstraling. Ze zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en repareren van dakbedekkingen, zoals EPDM en bitumen, en bieden ook isolatiediensten. Ze bieden ook groendaken, die begroeid zijn met sedum en isolerend en geluidwerend zijn, en ze verhogen de levensduur van het dak en verbeteren het rendement van zonnepanelen. Daarnaast bieden ze ook vijvers, waterornamenten en dakkapellen van zink aan. U kunt vrijblijvend contact met hen opnemen via het formulier op hun website.

Wil je weten wat Van Doorn Dak Zink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Doorn Dak Zink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Doorn Dak Zink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Doorn Dak Zink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Van Doorn Dak Zink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Doorn Dak Zink

Bezoekers bekeken ook