Van Holland Sport B.V.

Van Holland Sport B.V. is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Luntersekade 35 in Ederveen.

Meer informatie over Van Holland Sport B.V. in Ederveen

Van Holland Sport is al meer dan 35 jaar een sportgroothandel die sportprijzen, relatiegeschenken, premiums, sportkleding en werkkleding levert. Ze hebben een assortiment van duizenden scherp geprijsde artikelen die leverbaar zijn in verschillende modellen, maten en kleuren. In de online catalogus kun je gericht zoeken naar producten door een trefwoord in te vullen. Alle producten kunnen worden voorzien van tekst of logo, of worden uitgevoerd in bedrijfskleuren bij bepaalde aantallen. Naast de online catalogus is er ook een uitgebreide showroom waar je producten kunt bekijken. Van Holland Sport biedt ook maatwerk aan en kan speciaal voor jou producten laten ontwikkelen. Ze hebben een groot assortiment aan sportprijzen, promotiekleding, reclamewerk, sportkleding, relatiegeschenken, graveren, bedrijfskleding en vlaggenmasten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 13.00. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail, en het bedrijf is gevestigd in Ederveen, Gelderland.

Wil je weten wat Van Holland Sport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Holland Sport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Holland Sport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Holland Sport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Van Holland Sport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Holland Sport B.V.

Bezoekers bekeken ook