van Roekel bouwbedrijf

van Roekel bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Broeksteeg 12B in Lunteren.

Meer informatie over van Roekel bouwbedrijf in Lunteren

Van Roekel Landelijke Houtbouw is een specialist in exclusieve houtbouw op maat. Ze bieden nieuwbouw, verbouw en renovatie aan en geven vakkundig advies op maat. De houtbouw projecten worden geleverd van hoge kwaliteit en er worden eerlijke prijzen afgegeven. Door intensief contact met klanten wordt er een duidelijke leverdatum afgestemd en nagekomen. Een groot voordeel is dat er maar één aanspreekpunt is, zelfs bij grotere projecten. Ze maken duidelijke afspraken met klanten en komen deze altijd na. Ze bieden diverse mogelijkheden voor luxe houtbouw, zoals een houten huis, bijgebouw, veranda, tuinhuis, tuinkamer, carport of berging/schuur. Ze werken enkel met houten producten die van tevoren in de werkplaats verwerkt worden tot elementen, wat resulteert in een korte tijd op de bouwplaats. Daarnaast hebben ze ook projecten voor mantelzorgwoningen, veranda's en tuinkamers. Er zijn fotoalbums beschikbaar om inspiratie op te doen. Contactinformatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat van Roekel bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Roekel bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Roekel bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Roekel bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar van Roekel bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Roekel bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook