Veldhuizen Woninginrichting Lunteren

Veldhuizen Woninginrichting Lunteren is een Woonwinkel gelegen aan Dorpsstraat 120 in Lunteren.

Meer informatie over Veldhuizen Woninginrichting Lunteren in Lunteren

Veldhuizen Woninginrichting bestaat al 40 jaar en heeft onlangs zijn zaak verbouwd tot een prachtige winkel met twee verdiepingen. In de nieuwe showroom kunt u volop inspiratie opdoen voor uw woning, met onder andere ideeën voor gordijnen, raamdecoratie, meubels en zonwering. Daarnaast hebben ze ook accessoires en mooie seniormeubels. Ze hebben zelfs een speciale aanbieding voor de Narobi hoekbank, van €1695,- voor €1295,-. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen, de koffie staat klaar!

Wil je weten wat Veldhuizen Woninginrichting Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veldhuizen Woninginrichting Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veldhuizen Woninginrichting Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldhuizen Woninginrichting Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Veldhuizen Woninginrichting Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veldhuizen Woninginrichting Lunteren

Bezoekers bekeken ook