Villa Foresta

Villa Foresta is een Bed & Breakfast gelegen aan Engweg 44 in Lunteren.

Meer informatie over Villa Foresta in Lunteren

Villa Foresta is een prachtige accommodatie gelegen aan de rand van het bos in Lunteren. Gasten kunnen genieten van een oase van rust, terwijl het centrum op loopafstand is. De B&B beschikt over faciliteiten zoals een keuken, badkamer met bad en een heerlijk ontbijt. De bedden zijn erg comfortabel en het is zelfs mogelijk om een langer verblijf te boeken. De gastvrouw en -heer zijn erg vriendelijk en gastvrij. Bezoekers hebben positieve ervaringen met het verblijf gehad, waarbij ze de locatie aan de rand van het bos en de rustige omgeving hebben benadrukt. Het adres van Villa Foresta is niet vermeld in de tekst, maar bezoekers kunnen de gratis app van Bedandbreakfast.nl downloaden om unieke B&B-bestemmingen te ontdekken.

Wil je weten wat Villa Foresta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Foresta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Foresta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Foresta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Villa Foresta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Foresta

Bezoekers bekeken ook