Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek"

Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" is een Visrestaurant gelegen aan Molenparkweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" in Lunteren

De Lunterse Beek is een visspeciaalzaak en visrestaurant gelegen in het gezellige dorp Lunteren. Het restaurant is direct gekoppeld aan de viswinkel, wat het extra leuk maakt. De kok in het visrestaurant is uitstekend en het eten is van goede kwaliteit. Ina S, een klant die een recensie heeft achtergelaten op Tripadvisor, is zeer tevreden. De openingstijden van De Lunterse Beek zijn niet vermeld, maar de contactgegevens wel. Je kunt telefonisch contact opnemen via 0318-484523 of een e-mail sturen naar info@deluntersebeek.nl. Als je interesse hebt, neem dan direct contact op met De Lunterse Beek.

Wil je weten wat Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Vis- en Delicatessenhandel "De Lunterse Beek" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vis- en Delicatessenhandel “De Lunterse Beek”

Bezoekers bekeken ook