Vlees van Dichtbij & BBQ-Express

Vlees van Dichtbij & BBQ-Express is een Slagerij gelegen aan Vaarkampseweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over Vlees van Dichtbij & BBQ-Express in Lunteren

Bij Vleesvandichtbij.nl, een zusje van BBQ-express.nl, kun je genieten van ambachtelijk lokaal vlees. Al het rund- en varkensvlees komt van boerderijen en opfokbedrijven uit de buurt, waar de dieren onder de beste omstandigheden worden opgefokt en de ruimte krijgen die ze verdienen. Het vlees wordt bij Vleesvandichtbij.nl zelf geslacht en door een klein team van ervaren slagers vakkundig uitgesneden en geportioneerd. Hierdoor is het vlees zeer vers, met maar enkele dagen tussen de slacht en het bord. Je kunt ervoor kiezen om het vlees te laten bezorgen, gratis vanaf €100,-, op dinsdag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur, of op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Afhalen is ook mogelijk, vanaf 2 uur na het bestellen, op dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 17.30 uur, en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Het afhaalpunt is bij BBQ-Express - Slachterij Visser in Lunteren. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Vlees van Dichtbij & BBQ-Express verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlees van Dichtbij & BBQ-Express of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlees van Dichtbij & BBQ-Express? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlees van Dichtbij & BBQ-Express het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Vlees van Dichtbij & BBQ-Express reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlees van Dichtbij & BBQ-Express

Bezoekers bekeken ook