WellActief

WellActief is een Sportschool gelegen aan Postweg 2 in Lunteren.

Meer informatie over WellActief in Lunteren

WellActief is een sportschool in Lunteren met gediplomeerde personal trainers die over veel kennis beschikken en mensen kunnen motiveren. Ze bieden 1 op 1 personal training aan, gericht op individuele doelstellingen. Daarnaast biedt WellActief ook bio circuit training aan, waarbij je in slechts 2 keer per week 30 minuten veel resultaat kunt behalen. Fitness is een sport die geschikt is voor iedereen, van jong tot oud en ook met een beperking. Het is goed voor lichaam en geest, versterkt de spieren en helpt blessures te voorkomen. Leden van WellActief zijn erg tevreden over de professionele begeleiding, vriendelijke sportomgeving en de verschillende trainingen die worden aangeboden. Kortom, WellActief is een gezellige en professionele sportschool waar je goed begeleid wordt om je doelen te bereiken.

Wil je weten wat WellActief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WellActief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WellActief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WellActief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar WellActief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WellActief

Bezoekers bekeken ook