WOEST Training

WOEST Training is een Sportschool gelegen aan Hullerpad 13A in Lunteren.

Meer informatie over WOEST Training in Lunteren

WOEST Training is de leukste sportschool in Lunteren waar je terecht kunt voor verschillende soorten trainingen. Ze bieden onder andere crosstraining, knock-out, smart fitness, hardlopen, personal training en PowerMama trainingen aan. Bij WOEST Training staan plezier en motivatie centraal, en ze doen er alles aan om sporten zo aangenaam mogelijk te maken. De sportschool heeft kleine groepen, efficiënte trainingen, geen inschrijfkosten, ruime openingstijden en een maandelijks opzegbaar abonnement. Bij WOEST Training maak je snel contact met trainers en andere leden, waardoor de drempel om te gaan sporten steeds lager wordt. Er zijn al veel mensen die goede resultaten hebben geboekt bij WOEST Training, zoals sterker en fitter worden. Je kunt een gratis proefles volgen en zelf ervaren waarom WOEST Training de ideale plek is voor effectief en leuk sporten.

Wil je weten wat WOEST Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WOEST Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WOEST Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WOEST Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar WOEST Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WOEST Training

Bezoekers bekeken ook