Zwemschool De Goudvis

Zwemschool De Goudvis is een Zwemleraar gelegen aan Hessenweg 83/93 in Lunteren.

Meer informatie over Zwemschool De Goudvis in Lunteren

Zwemschool "De Goudvis" biedt snelcursussen van 3 maanden aan waar kinderen het A & B zwemdiploma kunnen behalen. De cursussen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 à 6 kinderen, met focus op kwaliteit boven kwantiteit. Naast deze cursussen is het ook mogelijk om het C zwemdiploma of een opfriscursus te behalen. Privélessen worden ook aangeboden. Daarnaast kunnen er speciale (technische) zwemtrainingen worden opgezet voor sporters en geïnteresseerden. Zwemschool De Goudvis is op zoek naar zweminstructeurs voor de locaties in Lunteren en Otterlo. Er starten snelcursussen in Otterlo in januari en in Voorthuizen in januari en maart 2023. In Lunteren starten de cursussen in april en juli 2023. Aanmelden voor een cursus kan door een e-mail te sturen naar alice@zwemschooldegoudvis.nl. Alice Lindhout, de eigenaresse van de zwemschool, is een voormalig zwemster/waterpolo international en gediplomeerd zweminstructrice met veel ervaring in de zwemsport. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 0653769155 of e-mail alice@zwemschooldegoudvis.nl.

Wil je weten wat Zwemschool De Goudvis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool De Goudvis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool De Goudvis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool De Goudvis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Zwemschool De Goudvis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool De Goudvis

Bezoekers bekeken ook